Wir sind auf Federproduktion spezialisiert - So finden Sie uns

Federproduktion

in Ungarn

Qualitätssicherung

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015

Rufen Sie uns an

+36 53 587 500

Bewerbungen

Unsere gewonnenen Ausschreibungen

Ausschreibung - PM KKVTELEP 2018/67

Ausschreibung - PM KKVTELEP 2018/67

Im Rahmen der Ausschreibung PM_KKVTELEP_2018/67 wurde eine neue Produktionshalle übergeben.

A PM KKVTELEP 2018/67 szerződésszámú pályázat keretében egy téglalap alakú szabályos egylégterű csarnok építése a fő cél.

Az épület betonalapokon fekvő könnyűszerkezetes acéltartószlopos technikát követő közepes igényszintű üzemcsarnok. A csarnok 420 m2 alapterületű.

További önállóan nem támogatható kivitelezési tevékenység - megújuló energiaforrást hasznosító technológia alkalmazása - 1 569 000 Ft értékben egy 2 kWp-es rendszer létrehozása hálózatra kapcsolt üzemmel.

Az új üzemcsarnokba azokat a meglévő gépekeinket szeretnénk telepíteni, amelyekkel a mezőgazdasági ágazat gépipara számára készítjük a rugókat. A kombájnokra, bálázókra és egyéb mezőgazdasági gépekre a mostani tendencia szerint egyre vastagabb huzalból gyártott rugók szükségesek. A korábban beállított komplex gyártósor sokat segített a költséghatékony előállításban, hiszen részben kiváltotta a kézi erővel, nehéz fizikai munkával történő gyártást. Azonban a gépek és a rugók nagy méretéből adódóan nagyobb lett a helyigény is, hiszen a mezőgazdaság számára főleg szériagyártásban dolgozunk.

Az automatizált nyomórugó gyártásban is látunk további lehetőséget a fejlődésre. Ennek érdekében piackutatást végzünk új megrendelők keresésére. A mostani pályázat keretében építendő új üzemcsarnok szükséges ahhoz, hogy a meglévő gépeinket racionálisabban tudjuk elrendezni: rövidebbek legyenek az anyagmozgatási útvonalak, gazdaságosabb legyen a raktározás. Mindezek segítségével terveink szerint versenyképesebb piaci áron tudjuk gyártani a rugókat.

Projekt azonosítószáma: PM KKVTELEP 2018/67
Támogató: Pénzügyminisztérium
Kedvezményezett neve: Rugócenter Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Telephelyfejlesztés az üzleti sikeresség érdekében a Rugócenter Kft.-nél
Szerződött támogatás összege: 35,239 millió Ft
Támogatás mértéke: 50%
Projekt kezdés: 2019.06.01.
Projekt befejezés: 2021.05.31.

Sajtóközlemény: Letöltés

Kurz über unser Unternehmen

Wir bieten unseren Kunden ein breites Sortiment an Zug-, Druck-, Torsions- und Landwirtschaftsfedern.

Unsere Kontaktdaten