Szakterületünk a rugógyártás - Útvonal hozzánk

Rugógyártás

Magyarországon

Minőségbiztosítás

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015

Hívjon minket

+36 53 587 500

Pályázatok

Elnyert pályázataink

Pályázat - VEKOP-1.2.6-20-2020-00110

Pályázat - VEKOP-1.2.6-20-2020-00110

A VEKOP-1.2.6-20-2020-00110 pályázat keretében egy „Alkatrész tisztító és mosó berendezés” beszerzés, valamint a festőcsarnok hőszigetelése valósult meg.

Modern gyártási környezet létrehozása az újszilvási Rugócenter Kft.-nél

A projekt keretében a következő eszközök kerültek beszerzésre:

Alkatrész tisztító és mosó berendezés

Sok olyan termékünk van, amiket korrózióvédő festékbevonattal kell szállítanunk a vevőknek. A festékbevonat korrózióállósága jelentős mértékben javítható, ha festés előtt az alkatrészek felületét megtisztítjuk és foszfátbevonattal látjuk el. Ez az eljárás azt eredményezi, hogy a festék jobban tapad a fémfelületre, korrózió ellen jobban védi a rugókat. A beszerzett berendezés alkalmazásával nemcsak saját termékeinket tudjuk jobb minőségben előállítani, hanem bérmunkákat is tudunk vállalni, mert lehetőségünk lesz magasabb minőségi követelmények kielégítésére is. Üzleti kapcsolatainkon keresztül kapott információk alapján azt a következtetést vontuk le, hogy egyre fokozódik a magasabb minőségi követelmények kielégítése iránti igény, ugyanakkor erre az országban nincs elegendő kapacitás. Ennek a berendezésnek az alkalmazásával export lehetőségeink is bővültek. A saját termékek megfelelő minőségű festésével költséget tudunk megtakarítani, a bérmunkák vállalásával a koronavírus miatt kialakult nehéz piaci helyzetben meg tudtuk a létszámunkat tartani.

Csarnok korszerűsítés

A csarnoknak korábban nem hőszigetelt hullámlemez borítása volt, ami nyáron meleg, télen hideg. Festőüzem működtetésére ezek kedvezőtlen feltételek. A hőszigetelés megoldására az oldalfalakat 100 mm vastag, a tetőt 120 mm vastag PIR töltetű szendvicspanelre, a bejáratot szekcionált ipari kapura cseréltük. A természetes fény bejutását 10 nm műanyag nyílászáróval biztosítjuk. Így tesszük alkalmassá az épületet a pályázatban szereplő „Alkatrész tisztító és mosó berendezés”-sel együtt a festőüzem megfelelő működtetésére.

A projekt eredményeképpen rugóinkat saját magunk tudjuk festeni, nem mindig szükséges alvállalkozók igénybevétele. Ezen felül a szabad kapacitás erejéig bérfestést is tudunk vállalni, így árbevételünk is növekszik.

Projekt azonosítószáma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00110
Kedvezményezett neve: RUGÓCENTER Termelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Modern gyártási környezet létrehozása az újszilvási Rugócenter Kft.-nél
Szerződött támogatás összege: 34.499.997 Ft
Támogatás mértéke: 70%
Projekt befejezés: 2021.06.30.

Cégünkről röviden

Húzó-, nyomó-, torziós és mezőgazdasági rugók széles skáláját kínáljuk vevőinknek.

Elérhetőségeink