Szakterületünk a rugógyártás - Útvonal hozzánk

Rugógyártás

Magyarországon

Minőségbiztosítás

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015

Hívjon minket

+36 53 587 500

Szakterületünk a rugógyártás

Termékeink és szolgáltatásaink komplett vevői igényekre épülnek

Rugócenter Kft.

Rugócenter Kft.

Magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás

Rugócenter Kft.
A vállalkozást Graj Sándor és Graj Sándorné alapították 1982-ben, Újszilváson. Egy jászberényi szövetkezet egyik részlegeként mezőgazdasági gépekhez gyártottak rugókat.
A cég 1997-ben önállósult és felvette a Rugócenter Kft. nevet.

A tulajdonosok jelenleg Graj Sándorné, Graj Andrea és Graj Judit. A matriarchátusként - nők által vezetett - családi vállalkozást műszaki területen jártas férfi kollégák segítik abban, hogy a cég érvényesüljön a fémipari szakmában. A fő tevékenység rugó- és huzaltermékek gyártása kör keresztmetszetű huzalból 0,25 mm – 16,0 mm huzaltartományon belül. A húzó-, nyomó-, torziós- és mezőgazdasági rugók elsősorban kis és nagy szériás sorozatgyártásban és egyedi megrendelésekre is készülnek.

A megrendelők köre jelenleg is főként a mezőgazdasági gépiparból tevődik össze, de a gyártás kiszolgálja ezen túl többek között a háztartási gépipart, a kerékpárgyártókat, a világítás- és árnyékolás-technikát valamint az autóipar egyes területeit is. Az export piaci jelenlét 2008 óta folyamatos és egyre nő.

"Ügyfeleink megelégedettségét jelzi, hogy számos új megrendelőnk mások ajánlására választ minket. Az elmúlt évek során állandó és stabil üzleti kapcsolatokat alakítottunk ki. Hisszük, hogy a siker az embereken múlik, ezért nagy figyelmet fordítunk szakembereink szakmai fejlődésének elősegítésére.

Szolgáltatásunk részeként szakembereink rendszeresen vesznek részt fejlesztésekben; az új eszközök és gépek tervezése és kifejlesztése során számos vevői cég termék fejlesztési csapatának segítettük már eddig is a munkáját. Ebben a sheffieldi székhelyű, a rugóipari beszállítói lánc számára szakmai segítséget nyújtó IST – Institute of Spring Technology (Rugótechnológiai Intézet) tagságával járó támogatásnak is nagy szerepe van.

A családi vállalkozás jellegéből adódóan sokat dolgozunk csapatban. Ezt kiegészíti az a szemlélet, miszerint a feladatokat személyes ügyünknek tekintjük. A közös munkához így mindenki a saját tehetsége és képessége szerint járul hozzá.

Az elmúlt években végrehajtott beruházásokkal nőtt a gyártó- és műhelycsarnokok területe, bővült a modern automata rugógyártó-gépek és egyéb berendezések (pl. hőkezelő kemencék, hajlítószerszámok, köszörűgépek) köre és egy porfestőüzem is átadásra került. Jelenleg 18000 m2 területen összesen 1700 m2 műhelycsarnok, 1300 m2 raktárcsarnok és 90 m2 iroda áll rendelkezésre a termeléshez."  (Graj Sándorné)

Alapértékeink

Célunk, hogy minden partnerünk büszke legyen arra, hogy együtt dolgozunk és hosszú távon számoljon velünk

Vevőközpontúság

Vevőközpontúság

Magas minőség termékeinkben és szolgáltatásainkban

Magas minőség termékeinkben és szolgáltatásainkban

Rugalmas és gyors reagálás a felmerülő igényekre

Rugalmas és gyors reagálás a felmerülő igényekre

Tanúsítványok

Cégünkről röviden

Húzó-, nyomó-, torziós és mezőgazdasági rugók széles skáláját kínáljuk vevőinknek.

Elérhetőségeink